Mašinica za šišanje i brijanje Nova NHC-683 (+ Gratis Trimer!)

2000 RSD

  • Profesionalna mocna mašinica za šišanje
  • 3 platična nastavka: 1, 2, 3 mm
  • Tiha, oštra i precizna
  • 3W
  • Punjiva mašinica sa ugrađenom punjivom li-lion baterijom
  • Adapter za punjenje u paketu (mašinica se može puniti preko orginalnog adaptera ili preko usb kabla na punjaču za mobilni telefon)
  • Metalni noževi na mašinici: Širina sečiva/noža: 4 mm/dužina mašinice: 14 cm
  • Adapter i punjač: 5V – 1 A
  • U paketu: 1 x Mašinica, trimer za šišanje model NOVA, 3 različita nastavka, 1 x Adapter za punjenje, 1 x Usb kabal za punjenje, 1 x Četkica za čišćenje
  • Specijalna akcija: Dobijate i GRATIS trimer microtouch (akcija traje dok traju zalihe)

Nema na zalihama

Opis

Mašinica za šišanje i brijanje Nova NHC-683 je savršen izbor za sve muškarce koji žele profesionalne rezultate u udobnosti svog doma. Ova mašinica je opremljena najnovijom tehnologijom i dizajnirana sa pažnjom prema detaljima kako bi pružila vrhunsko iskustvo brijanja i šišanja.

NHC-683 dolazi sa oštrim i izdržljivim noževima od nerđajućeg čelika koji omogućavaju precizno šišanje i brijanje bez iritacija ili povreda kože. Zahvaljujući visokokvalitetnom motoru, ova mašinica pruža snažnu snagu koja je potrebna za brzo i efikasno oblikovanje frizure ili brijanje brade.

Jedna od ključnih karakteristika ove mašinice je mogućnost podešavanja dužine šišanja. Sa 4 različite dužine šišanja (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), možete lako prilagoditi svoju frizuru ili stil brade prema vašim željama. Bez obzira da li želite kratku i urednu frizuru ili dužu i modernu bradu, NHC-683 će vam omogućiti da postignete željeni izgled.

Ova mašinica je takođe vrlo praktična za upotrebu. Sa bežičnim dizajnom, možete je koristiti bilo gde i bilo kada bez ograničenja. Takođe, ima i mogućnost rada na punjivu bateriju, što je idealno za putovanja ili korišćenje u pokretu. Uz to, NHC-683 dolazi sa gratis trimerom koji je savršen za precizno oblikovanje brkova, zalizaka ili dlačica oko ušiju.

Kupovinom mašinice za šišanje i brijanje Nova NHC-683, dobijate ne samo vrhunski proizvod, već i vrednost za svoj novac. Uštedićete vreme i novac koji biste inače potrošili na odlazak kod frizera ili brijača. Ova mašinica je dugotrajna i pouzdana, što znači da ćete je moći koristiti dugi niz godina bez potrebe za zamjenom.

Uz Mašinicu za šišanje i brijanje Nova NHC-683, postignite profesionalne rezultate u udobnosti svog doma. Iskusite vrhunsko brijanje i šišanje bez iritacija ili povreda kože. Prilagodite svoj stil frizure ili brade sa lakoćom. Uživajte u praktičnosti bežičnog dizajna i dodatnoj vrednosti gratis trimera. Ne gubite vreme i novac – investirajte u ovu izvanrednu mašinicu i postignite savršen izgled svaki put.

Plaćanje i Dostava

Dostava se naplaćuje 390din. Dodaje se ukupnoj cenu nardžbe i cena je fiksna. Koliko proizvoda da naručite, cena je ista.

Plaćanje se vrši pouzećem - plaćate kada primite proizvod. Dostava se vrši kurirskom službom Bex i u 99% slučajeva je izvršena u roku od 1-3 radna dana.

Garancije

Ukoliko zbog bilo kog razloga niste zadovoljni sa proizvodom, možete ga vratiti za zamenu ili refundaciju novca.

Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća. Molimo vas da imate ovo u vidu PRE nego što pošaljete proizvod nazad za refundaciju. Za korišćenje proizvode neće biti isplaćena refundacija. Hvala vam na razumevanju.

Refundacije

Proces refundacije je sledeći:
1. Javite se na 0163102040 i recite da želite refundaciju. Možete nam i pisati na facebook klikajući na ovaj link: Facebook Poruka
2. Sledeći radni dan će stići kurir da preuzme pošiljku od vas.
3. Naredni dan pošiljka stiže pošiljaocu koji vraća novac kuriru.
4. Poslednji korak kurir isplaćuje novac vama.

Napomena: Proces refundacije traje 2-3 radna dana. Kol centar radi 09:00-17:00 radnim danima.


VAŽNO: Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća.

Kako naručiti

  1. Putem veb sajta: Izaberite veličinu (ukoliko ima varijacije u veličinama) i kliknite Naruči dugme. Zatim ispunite sve detalje za dostavu i opet kliknite naruči. Dobit će te potvrdu o uspešnoj narudžbi odmah.
  2. Putem Facebook-a: Kliknite ovaj link kako bi otvorili Facebook messenger direktno na našoj strani:: Facebook Poruka. U poruci nam onda pošaljite vašu adresu za dostavu, telefon, ime proizvoda i veličinu (ako postoji varijacija veličina).
  3. Putem Telefona: Javite se na na broj na vrhu sajta.