Dečiji digitalni foto aparat (roze)

2500 RSD

Pogodna za male dečije ruke, kamera je idealna za mališane svih uzrasta koji žele da se upoznaju sa fotografijom.

  • Opremljena je ekranom visoke rezolucije od 2 inča, video zapisom od 1080P, fokusom za prepoznavanje lica, neprekidnim snimanjem, vremenom, filterom, originalnom nalepnicom za fotografije, podrškom za memorijsku karticu do 32GB (ne dobija se uz kameru)
  • Slikajte savršene slike i snimite živopisne video zapise!
  • Punjenje traje 2 do 3 sata, vreme rada od 3 do 6 sati, jednostavni tasteri, izuzetno pogodni za malu decu, koja mogu lako da naprave zanimljive fotografije i snimaju video zapise pomoću ove digitalne kamere
  • Visokokvalitetna plastična futrola, izdržljiva i otporna na pad, ne morate da brinete o slučajnim padovima u rukama vašeg deteta
  • Ugrađena litijumska baterija sa USB kablom za punjenje za jednostavnu upotrebu
  • Rezolucija kamere je 1080P
  • Podržava slikanje u intervalima, kontinuirano snimanje, foto nalepnice i druge funkcije i opcije
  • Uz kameru dobijate još i trakicu za oko vrata i USB kabl
Količina:
Dostava:
390din (1-3 radna dana)
Plaćanje:
Pri dostavi
Tel/SMS/Viber
0659102040
ili
0659102060

Opis

Dečiji digitalni foto aparat (roze) je savršen izbor za male fotografe u nastajanju. Ovaj šarmantni roze aparat je dizajniran sa posebnom pažnjom prema dečijim potrebama i interesovanjima.

Sa visokom rezolucijom od X megapiksela, ovaj foto aparat omogućava deci da uhvate svaki trenutak sa izuzetnom jasnoćom i detaljima. Uz podršku za memorijsku karticu, mali fotografi mogu snimiti bezbroj slika i video zapisa, čuvajući uspomene za ceo život.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog foto aparata je njegova interaktivna priroda. Sa ugrađenim ekranom osetljivim na dodir, deca mogu jednostavno pregledati i uređivati svoje fotografije, dodavati zabavne filtere i efekte, stvarajući tako svoj jedinstveni stil.

Ovaj foto aparat takođe dolazi sa raznim zabavnim funkcijama, kao što su igre i ramovi za fotografije, koje će deci pružiti dodatnu zabavu i kreativnost. Takođe, aparat je opremljen i blicem za snimanje u uslovima slabog osvetljenja, što omogućava deci da budu kreativni u svakoj situaciji.

Dečiji digitalni foto aparat (roze) je više od obične igračke. On podstiče dečju maštu, razvija kreativnost i veštine fotografisanja, dok istovremeno čuva dragocene uspomene. Sa ovim aparatom, deca će se osećati kao pravi profesionalci, istražujući svet oko sebe i beležeći svoje avanture.

Neka vaše dete otkrije radost fotografisanja uz ovaj predivan dečiji digitalni foto aparat (roze). Pružite im mogućnost da izraze svoju kreativnost i stvore nezaboravne trenutke koji će trajati zauvek.

Plaćanje i Dostava

Dostava se naplaćuje 390din. Dodaje se ukupnoj cenu nardžbe i cena je fiksna. Koliko proizvoda da naručite, cena je ista.

Plaćanje se vrši pouzećem - plaćate kada primite proizvod. Dostava se vrši kurirskom službom DEX i u 99% slučajeva je izvršena u roku od 1-3 radna dana.

Garancije

Ukoliko zbog bilo kog razloga niste zadovoljni sa proizvodom, možete ga vratiti za zamenu ili refundaciju novca.

Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća. Molimo vas da imate ovo u vidu PRE nego što pošaljete proizvod nazad za refundaciju. Za korišćenje proizvode neće biti isplaćena refundacija. Hvala vam na razumevanju.

Refundacije

Proces refundacije je sledeći:
1. Javite se na 0163102040 i recite da želite refundaciju. Možete nam i pisati na facebook klikajući na ovaj link: Facebook Poruka
2. Sledeći radni dan će stići kurir da preuzme pošiljku od vas.
3. Naredni dan pošiljka stiže pošiljaocu koji vraća novac kuriru.
4. Poslednji korak kurir isplaćuje novac vama.

Napomena: Proces refundacije traje 2-3 radna dana. Kol centar radi 09:00-17:00 radnim danima.


VAŽNO: Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća.

Kako naručiti

  1. Putem veb sajta: Izaberite veličinu (ukoliko ima varijacije u veličinama) i kliknite Naruči dugme. Zatim ispunite sve detalje za dostavu i opet kliknite naruči. Dobit će te potvrdu o uspešnoj narudžbi odmah.
  2. Putem Facebook-a: Kliknite ovaj link kako bi otvorili Facebook messenger direktno na našoj strani:: Facebook Poruka. U poruci nam onda pošaljite vašu adresu za dostavu, telefon, ime proizvoda i veličinu (ako postoji varijacija veličina).
  3. Putem Telefona: Javite se na na broj na vrhu sajta.