Aromatična eterična ulja za osveživače prostorije

790 RSD

  • Aromatična eterična ulja za osveživače prostorije
  • Eterično ulje
  • Novo ESSENTIAL OIL u pakovanju 12 x 3 ml, za:
  • Dostupni mirisi su:   Osmanthus, Lavanda, Lotus, Ruža, Okean,  Pomorandža / narandža, Jasmin, Jagoda, Limun, Zeleni čaj, Ljubičica
Količina:
Dostava:
390din (1-3 radna dana)
Plaćanje:
Pri dostavi
Tel/SMS/Viber
0659102040
ili
0659102060

Opis

Opustite se i uživajte u prirodnom mirisu koji će ispuniti vaš prostor uz naša aromatična eterična ulja za osveživače prostorije. Sa pažljivo odabranim mirisima, naša kolekcija pruža vam ne samo prijatan miris, već i brojne benefite za vaše zdravlje i dobrobit.

Naša paleta mirisa obuhvata sve, od osvežavajućeg citrusa do umirujuće lavande, tako da možete pronaći savršen miris koji odgovara vašem raspoloženju i prostoru. Svako ulje je pažljivo destilovano kako bi se sačuvali svi prirodni sastojci i obezbedila najviša kvaliteta.

Naša aromatična eterična ulja ne samo da će ispuniti vaš prostor prijatnim mirisom, već će i pružiti brojne benefite za vaše zdravlje. Na primer, ulje eukaliptusa može pomoći u olakšavanju disajnih problema, dok ulje limuna može podići raspoloženje i osvežiti um. Lavanda je poznata po svojim umirujućim svojstvima i može pomoći u opuštanju i smanjenju stresa.

Naša kolekcija aromatičnih eteričnih ulja takođe nudi vrednost za naše kupce. Svako ulje dolazi u elegantnoj bočici koja će se uklopiti u svaki prostor, bilo da je to vaša dnevna soba, spavaća soba ili kancelarija. Takođe, naša ulja su veoma koncentrovana, što znači da će vam jedna bočica pružiti dugotrajan miris i trajati dugo.

Uz naša aromatična eterična ulja za osveživače prostorije, možete stvoriti prijatnu atmosferu u svom domu ili radnom prostoru, istovremeno pružajući benefite za vaše zdravlje. Isprobajte našu kolekciju danas i doživite sve što naša ulja imaju da ponude.

Plaćanje i Dostava

Dostava se naplaćuje 390din. Dodaje se ukupnoj cenu nardžbe i cena je fiksna. Koliko proizvoda da naručite, cena je ista.

Plaćanje se vrši pouzećem - plaćate kada primite proizvod. Dostava se vrši kurirskom službom Bex i u 99% slučajeva je izvršena u roku od 1-3 radna dana.

Garancije

Ukoliko zbog bilo kog razloga niste zadovoljni sa proizvodom, možete ga vratiti za zamenu ili refundaciju novca.

Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća. Molimo vas da imate ovo u vidu PRE nego što pošaljete proizvod nazad za refundaciju. Za korišćenje proizvode neće biti isplaćena refundacija. Hvala vam na razumevanju.

Refundacije

Proces refundacije je sledeći:
1. Javite se na 0163102040 i recite da želite refundaciju. Možete nam i pisati na facebook klikajući na ovaj link: Facebook Poruka
2. Sledeći radni dan će stići kurir da preuzme pošiljku od vas.
3. Naredni dan pošiljka stiže pošiljaocu koji vraća novac kuriru.
4. Poslednji korak kurir isplaćuje novac vama.

Napomena: Proces refundacije traje 2-3 radna dana. Kol centar radi 09:00-17:00 radnim danima.


VAŽNO: Porizvod mora biti spakovan i u istom stanju kao sto ste ga primili kako bi bila uvažena refundacija. Za nošene, korišćene i prane proizvode refundacija nije moguća.

Kako naručiti

  1. Putem veb sajta: Izaberite veličinu (ukoliko ima varijacije u veličinama) i kliknite Naruči dugme. Zatim ispunite sve detalje za dostavu i opet kliknite naruči. Dobit će te potvrdu o uspešnoj narudžbi odmah.
  2. Putem Facebook-a: Kliknite ovaj link kako bi otvorili Facebook messenger direktno na našoj strani:: Facebook Poruka. U poruci nam onda pošaljite vašu adresu za dostavu, telefon, ime proizvoda i veličinu (ako postoji varijacija veličina).
  3. Putem Telefona: Javite se na na broj na vrhu sajta.

Možda će vam se svideti …