Sadnice

Приказани сви од укупно 10 резултата

 • 6 x Thuja Smaragd 30cm

  Thuja Smaragd 30cm – 6 komada

  Акција! 4000 дин. 1800 дин.
  Naruči →
 • Tuja Smaragd 30cm 10 komada

  10 x Thuja Smaragd 30cm + Gratis Baštenske Rukavice

  Акција! 5000 дин. 2400 дин.
  Naruči →
 • Thuja Smaragd 50cm

  5 x Thuja smaragd 50cm

  Акција! 5000 дин. 2200 дин.
  Naruči →
 • Mix sadnica – 25cm – 6 komada za 1800din

  Акција! 2300 дин. 1800 дин.
  Naruči →
 • 6 Thuja Smaragd GOLD Zlatna tuja smaragd

  Thuja Smaragd GOLD (zlatna boja) 30cm 6 komada

  Акција! 2300 дин. 1800 дин.
  Naruči →
 • Thuja Smaragd 70+

  Thuja Smaragd 70cm+

  Акција! 1900 дин. 1100 дин.
  Naruči →
 • Juniperus Moonglow 6 komada

  Juniperus Moonglow 25cm+ 6 komada

  Акција! 3500 дин. 1800 дин.
  Naruči →
 • 5 x Phrotinia Red Robin 40-50cm

  5 x Photinia Red Robin 40/50cm

  Акција! 6000 дин. 3500 дин.
  Naruči →
 • 5 x Photinia Red Robin 30cm za 2200din

  Акција! 3500 дин. 2200 дин.
  Naruči →
 • Phrotinia Red Robin 40-50cm

  Photinia Red Robin 3L, 40/50cm

  Акција! 1500 дин. 900 дин.
  Naruči →

Приказани сви од укупно 10 резултата